Klappa katter


LÅNG DAG. Nu är jag trött efter den sista dagen i grängesberg, glad är jag för det också! Har packat allting så imorgon är det bara att tuta och köra. Vi åker nog vid halvåtta tiden så det blir att gå upp tidigt, brukar kunna säga att jag kan sova hela bilresan ned men nu är det ju jag som ska köra ELLER?! skitsamma, jag måste iallafall klappa katterna hela vägen ned, de kommer vara så rädda, stackarna. Nu blir det en LÅNG OCH VARM dusch innan jag lägger mig till sängs. Men det skulle faktiskt sitta fint med lite sommar och trevligt sällskap wöö.
godnatt


New York








Äntligen hemma, wiho. Ska kika på weeds innan jag somnar :) imorgon är det bara att göra sista rycket innan flytten! kul. På bilderna ser ni den fina new york tavlan vi köpte och isabelle, och sen flyttlådor och isabelle, en skohylla vi har målat svart och isabelle och sist men inte minst två tröttisar som tog sig en vilostund. godnatt


eh


HERREGUD ÄR DET SANT ATT SOMMAREN ÄR ÖVER???? ja. det suger. Nu är jag hos mamma och kittlar katten timba, väntar på jonas som ska komma och bjuda på lite skjuts. Jag ska åka och köpa fingerkex innan det på tvn börjar, MUMS. timba låter som en radiostyrdbil? idiot. eh


29 september


Pappa bjöd på grillat igår, antar att det var sista gången man grillade för det här året. Åkte in till stan och handlade det sista, + en tavla hehe, skitsnygg tavla dessutom! Nu ska jag åka till mamma och hjälpa syster med en massa eftersom jag är så snäll. MMM, sitter och läser aftonbladet "smyger in genom fönster och våldtar", ORKA jag förstår inte hur man orkar vara en sån människa. ääh blir så lack. Kungarna av tylösand ikväll, skrattar ihjäl mig och skäms åt dom.


Godnatt


Jag är en busig tjej med nackspärr eller nåt sen helgens festligheter, JOBBIGT. fast det börjar bli bättre nu, hihi, tur är väl det. idag åkte jag en vända med min snällispappa som köpte ännu mer saker till lägenheten, schysst!! imorgon ska jag in till stan och köpa det allra sista, vilket är en duk och en sån där handspegel haha. ALLTSÅ, vi åker dit på fredag allihopa, sen efter helgen åker mamma och syster hem och JONAS MED..... så jag blir ensam i lägenheten första veckan, LÄSKIGT! fast skönt. men det kommer vara ensamt, men skönt som sagt, hihihihiih hejdå.


wihiio






Idag har vi varit och handlat ungefär allt jag behöver till lägenheten, hittade jättemycket skitsnygga grejer, det kommer bli kul att fixa ordning lägenheten hela helgen sen :) Efter att vi storhandlade så åkte vi hem för att måla speglarna vi ska ha svarta, så det kommer också bli skitsnyggt. Hellre svart än träfärgat, usch. Jaja, imorgon blir det att fortsätta måla vissa saker och fortsätta packa wihio


Monsterklackar


Nu ska jag se på meningslösa och kassa serien Pretty Wild, efter det blir det några filmer tills jag somnar. Imorgon åker vi och shoppar lite viktiga saker till lägenheten, typ gardiner för det är väl ett måste? Längtar till fredag och längtar till onsdag då det är första dagen i PLUGGET :):) Ska försöka packa ned vilka kläder och skor jag ska ha med mig till Kalmar och vilka jag lämnar kvar i den här hålan. Kunde inte få ett bättre avslut här med alla mina supersnygga brudar (förutom sötsara&jonna), hade en kanonkväll trots mina monsterklackar! Tack brudar!


I love my bitches














SHIT VILKEN HELG! Jag är helt slut nu, ligger nedbäddad i sängen och chillar hehe. I fredags kom Bojlert till Ludvika och vi fika å sånt, filmkväll och mys. Festade med tjejerna igår, skitkul var det. Jag är inte helt säker på att jag minns hela kvällen, men det är så det ska vara så :) Idag har vi ätit pizza och packat lite inför flytten på fredag. Nu är det bara fem dagar kvar, nervöst.


Something bigger, something better


Det är helt sjukt vad tovor jag får i håret, tar en evighet att få ur dom men nu har jag iallafall lyckats med det. Morgondagen ser ut såhär:

- Åka och sola
- Möta bojlert på tågstation
- Fika med dom bästa
- Shoppa lite inför helgen
- Filmkväll och mys


Take on me


Marina and the diamonds - mowgli's road


Idag har jag varit till farmor som hade typ köpt allt jag behövde, dammsugare, vattenkokare, handdukar, strykjärn och en hel del andra grejer. Hon är för snäll :) Sen åkte jag in till stan och greja eftersom min kropp inte mår så bra, nu hoppas jag på att det ska bli bättre annars måste jag till doktorn hihi.


Club can't handle me


Bild på denice och mig från när tjejerna firade oss hihi. Denice kommer hem i helgen och på fredag blir det fika med alla +bojlert och på lördag ska det bli lite (eller mycket) tjejfest och utgång!

Jag har precis varit och solat och nu blir det idol sen en långdusch och sen Kungarna av Tylösand och varm oboy :)


I lay my head






Get on the bus


Puss

gif animator online
Nu blir det filmmys och imorgon bär det av in till stan för å fixa grejer, hehe. Längtar till helgen för då kommer Johanna på besök hit, och på lördag blir det fest med tjejerna :D hihi. (var tvungen att testa göra en sån där rörlig bild haha, puss på söta cassi)


:)


Nu blir det kattmys och idol :)


Födelsedagskalas












Då har vi varit och firat mamma med massa godsaker och presenter, hihi. Åt så mycket sött så det känns som jag har sockerbitar i hela käften hehe. Vi hade köpt mamma den perfekta presenten, eftersom hennes handväska håller på att gå sönder så köpte vi en ny svart skinnväska, kanonsnygg. Med massa godsaker och annat inuti!


Grattis mamma!


En liten sommarbild på mig, bejb och lilla katten hihi. Idag fyller mamma år så ett stort GRATTIS till henne! Jag ska göra mig iordning och sen fixa klart hennes present, sen blir det tårta och godsaker.


Höst


Hösten är här och det enda som är bra med det är tre saker:

Höstkollektioner
Färgerna på löven
Mysiga höstpromenader


Black dress


In & out




Lite mys hemma nu efter en lång dag eller nåt sånt. Jag vaknade sju imorse och gick upp och spydde, så bra mår min kropp. Usch. Sen var jag tvungen att åka in till stan för att fixa grejer, sen åkte jag hem och sov jättemycket, sen bjöd mamma på god mat och nu är det mys hela kvällen. (Och jag vet, inte alls så ren spegel jag har)


Valvaka

Jag har suttit och kollat på valvakan nu ikväll, och VAD FAN säger jag bara. Hur tänker svenska folket när de röstar? Det är verkligen någonting jag undrar över....usch. Och sen vill jag bara säga att de som inte ens röstar, ni får inte ha åsikter och klaga osv, tack å godnatt


My chick bad


Nu är vi mätta för resten av kvällen, det var gott. Imorgon ska vi upp tidigt (innan tolv är tidigt för mig), och åka in till stan för att fixa en massa. Det är så mycket papper hit och dit så jag fattar nästan ingenting. Idag hittade vi en säng och ett tvrumsbord till vår lägenhet, det kommer nog bli toppen. Ikväll chillar jag i rosa!


XXXO


Hollywood Hills


Just nu: Markus Krunegård - Hollywood Hills
Sen: Laga god mat med min bästa


I like it






Mina myskatter igårkväll, jag skulle kunna krama sönder dom! Det är verkligen tur att dom följer med mig till Kalmar, hihi, det värsta är väl resan ner, då dom måste sitta i en bur i tusen timmar ungefär.


Dance to the radio


Då var jag hemma igen, trött tjej så jag ligger här i sängen med datorn och myser. Vi tittade på The book of Eli, har ni inte sett den så SE DEN, fast den är som The Road, och alla andra filmer eftersom alla filmer är likadana nuförtiden eftersom jorden kommer gå under snart, och helst av zombies eller vampyrer OKEJ?!
godnatt


Lördagsmys


Då var vi hemma igen efter en regning tur på marknaden. Vi köpte oss förjävla mycket chips som jag tänker äta upp ikväll! Om en liten stund ska vi åka iväg och mysa med massa film och roliga människor :)

Jag har tappat bort katternas godis, skit också!


Born free


OJ ett fönster


I'm not a robot


Lördag, solen skiner men det är iskallt ute. Tur för mig att jag har beställt mig en ny jacka och nya skor nu till hösten. Så vad händer idag då, det ska bli en nykter lörddag och eftersom det är marknad här i byn så åker vi dit och köper godis, hehe.


Show me your teeth


Jag gillar skjortan, puss. Nu blir det idol sen film och mys


baby


En söt bild på min sötnos tidigare idag, han borstar tänderna, vilket är bra när man röker och snusar, usch säger jag. Han hittade sin rosa tröja igår, den passar honom kanon tycker jag. Iallafall, jag kom ganska så nyligen hem från staden efter att ha varit och fikat med tjejerna såklart. Alltid lika mysigt och alltid lika mycket att prata om :) Underbart!


17 september


Godmorgon. Nu ska jag äta lite frukost och fixa lite för sen ska jag fika med Cassi och Sandra och efter det ska jag fika med Annie som kommer till Ludvika ikväll hihi :D Det känns som jag har lite bråttom fast egentligen inte, men jag är så seg när jag ska göra saker. Därför stänger jag igen datorn nu!


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world


JAG HÅLLER PÅ ATT LYSSNA SÖNDER RIHANNAS NYA LÅT, jag har lyssnat på den nu i några dagar men den är så mysig. Liksom, jag vill bara dricka lite (eller mycket) sprit och dansa med tjejerna på ett dansgolv till den här låten HAHA, alltså, på riktigt!


I'm good, I'm gone


Lykke li, vilken gudinna. Hon är SÅ SÅ SÅ bra +att hon är en riktig pudding. Bästa låten med henne är såklart I'm good, I'm gone, jag kommer nog aldrg tröttna på den låten. Cool brud helt enkelt!

HAHA jag skrattar litegrann eftersom jag kollade på Pretty Wild igår, (jag vet att jag följer alla dåliga serier, men det är så underhållande). YES, och jag kunde inte göra något annat än att skratta när jag såg det. Döttrarna är så korkade och det är inte så konstigt eftersom deras mamma är likadan. Nu ska jag bädda ned mig i soffan igen eftersom jag mår PISS, godnatti


16 september


Jag gör mig en ny blogg eftersom den andra blev lite, hm, jag vill säga ordet slaffsig. Men jag tar inte bort den eftersom jag vill ha kvar inläggen, så det får helt enkelt finnas kvar fast jag inte kommer använda den. På tal om slaffsig så har inte jag varit så pigg idag utan har bara chillat, dessutom snott skjortan av Jonas som jag tvingade han att köpa men han har aldrig använt den nästan för det är ju en så kallad "estet-skjorta", säger Jonas. 

Nu väntar jag på att Idol ska börja, så ska jag mumsa med vindruvor och choklad framför tvn. Trevligt sällskap får jag också, katterna och min fina boyfriend hihi. Sen tänkte vi kolla klart på en skräckfilm som vi har försökt se i två dagarna nu, den är läskig.


Välkommen till min nya blogg!

Den gamla bloggen hittar ni på http://wickstromj.blogg.se/


RSS 2.0