flyttar bloggen

FLYTTAR MIN BLOGG TILL NATTSTAD
-http://www.nattstad.se/wickström-


ge mej dessa


absolut dom tre snyggaste outfits som finns på topshop.com just nu. godnatt


mercy mercy


FAN vilka snygga, asläcker färg. skulle inte klaga om jag hade dessa hemma hos mig:) fast, vilka skor hos nelly.com skulle man inte vilja klicka hem liksom? har även starka funderingar på om jag ska gå och skriva högskoleprovet, hur ska man veta om man borde gå och göra det, jag fattar ingenting?

nu ska jag sätta på en film innan jag ska tvinga mig själv att somna för en gångs skull, en vettig tid! man kan ju hoppas iallafall.


strömavbrott i tusen timmar


ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN är strömavbrottet över. har varit strömavbrott sen natten som var och det har varit extremt tråkigt bara. och inte har vi kunnat laga någon mat, så då tänkte vi gå och köpa sallad istället, men hur tänkte vi där? allting var stängt pga strömavbrottet. så vi tände ljus och spelade kort tills strömmen kom tillbaka! och NU vid nio kom den och vi ska äntligen laga lite mat, vi är vråååååålhungriga:)


halv fyra och oväder



måste säga att jag klippte jonas hår igår och det var första gången jag har klippt någons hår och det blev faktiskt inte så tokigt. nöjd tjej. och nu sitter jag å leker lite i photoshop såhär halv fyra på natten, jag är verkligen en nattmänniska. borde kanske skaffa mig ett nattjobb? sen vill jag bara avsluta med å säga att det är STORM ute, det regnar och blåser så förbaskat mycket, lite halvt rädd är jag... jag förstår inte hur jonas kan sova, det låter så jävla mycket av ovädret. låter som lägenhetstaket ska blåsa bort, skulle faktiskt inte bli helt förvånad.


min sjukt söta pojkvän


här ligger min sjukt söta pojkvän och spelar poker:)

det känns som att jag håller på att bli sjuk, men jag hoppas inte det. fan vad jobbigt liksom. mmm, ska äta lite yoghurt och sen ska jag nog dra igång och träna, annars blir det aldrig gjort. annars händer det inte så mycket, kollar priser och tider för att boka tåg och väntar på samtal från isabelle.


god morgon


god morgon eller god eftermiddag. somnade sju imorse och vaknade tre på eftermiddan nu. men imorgon ska jag upp tidigt och vända tillbaka på dygnet. det är jonas sista praktik vecka också:) sen är det bara att vänta ut tiden tills vi ska flytta!


jeffrey campbell, i like


ÅH, dessa skulle jag vilja ha i sommar, kommer aldrig att hända men man får väl drömma:) och på tal om å drömma, varför sover jag inte än? klockan börjar närma sig 04.00 och jag tittar fortfarande på O.C även fast jonas somnade för fyra timmar sen hehe.

vad som far omkring i mitt huvud vid fyra på natten:

- hur snygg kommer inte isabelle vara på balen+studenten
- undra vad det är för fel på aragorns(kattens) ben, han haltar
- varför det ska vara så svårt att sluta bita på naglarna
- vad jag ska göra med mitt liv i höst och typ för all framtid
- undra hur fortsättningen i O.C är, så jag måste fortsätta kolla, NU.


play it loud, baby play it loud


en glad tjej på en liten vårpromenad. vi har nyss ätit och nu har vi satt oss redo i soffa för att se melodifestivalen, (vilket egentligen innebär att jag ska se melodifestivalen och jonas ska spela poker). haha! sen blir det O.C tills vi somnar. myslördag!

så är jag avundsjuk på isabelle som är i uppsala och hälsar på bojlert:( fast om planerna går som det ska så kommer vi att ses första helgen i mars och det kommer bli FETkul!


seth & summer


igår såg vi detta avsnitt, när summer går tillbaka till seth. hur gulliga är inte dom?! jag ryser varje gång jag ser den scenen. nu ska jag hoppa in i duschen innan vi ska gå till affären, laga lite god mat och sen se på melodifestivalen. sen ska jag röja upp lite här hemma, jag tror jag å jonas är dom största grisarna nånsin, blir stökigt direkt efter man har städat:)


you make me glow, you make me shine


gud vad gott det var med kina mat, blev dömätt och sen proppade jag i mig en hel del godis, så nu kan jag rulla fram. så nu sitter vi här och har lite fredagsmys, vi ska alldeles strax kolla på due date. sen förhoppningsvis lite fler O.C avsnitt, om jonas orkar, han är sjuk. stackarn. bara inte jag blir smittad!


nu är det dags för fredagsmys




fan vad snygga och nu är dom mina hehe!


dessa hittade jag idag på rean, vilka fynd jag gör jämt:)


såhär ser jag ut idag




jag är asnöjd med håret! hehe har varit och hämtat ut mina skor och sen gjort mig iordning, ska snart åka in till stan. ska möta jonas när han slutar så ska vi äta och sen handla lite gott till kvällen:)


wedge från nelly shoes


hur snygga är inte dessa, JAG DÖR. därför har jag beställt dom och dom kommer förhoppningsvis imorgon. hihi, så dessa tänker jag glida runt i sen i vår. hursomhelst så sitter jag med hårfärg i håret nu, svart ska det bli. skönt att slippa utväxten:) nu måste jag skölja ur!


outfit


nya leggings. såhär ser jag ut idag, springer runt här hemma och funderar på om jag ska färga håret idag eller imorgon. vilket dilemma liksom


danza kuduro


tänkte gå upp tidigt för en gångs skull men tyckte att det kändes meningslöst när det är ett sånt jävla pissväder. mmmm, så istället låg jag kvar i sängen och drömde om jordens undergång. fick även ett givande samtal från isabelle som hade gasat in i en snödriva, haha, tokis.


imissu


ingenting är logiskt, så godnatt.


-


dom här skorna önskar jag att dom finns hemma hos mig i sommar, fan vad snygga. jag älskar skorna dom har på have2have! på tal om skor så beställde jag mig ett par idag från nelly som jag ska ha i vår:)


i found a love


vilken ordning jag har, jag skulle behöva en eller två garderober till. men ändå tycker jag att jag aldrig har nåt att ha på mig, är det inte ironiskt liksom. har nyss tränat men tog en liten paus och bloggar, men nu ska jag fortsätta träna. har ingen lust att blogga längre, är sjukt frustrerad över vad jag ska göra med livet.


set the night on fire


har köpt mig en ny gosig tröja från hm igår:) jag har sovit så sjukt länge, fast egentligen sover jag inte utan jag ligger i sängen och tänker alldeles för mycket. blä. nu ska jag göra kycklingfilé och couscous tills jonas kommer hem.

varför smälter inte snön bort nu eller imorgon


RSS 2.0