i've heard it all before


hela resan hem höll jag på att kissa på mig, jobbigt läge. krisläge liksom. nu har jag nyss haft dagens samtal med isabelle och vi smed lite planer om när dom ska komma hit och hälsa på:) GLAD TJEJ! och nu ska jag ta en lång och jättevarm dusch!


lalalalaa


efter att jag har ritat en karta, efter att solen försvann, efter att det började blåsa kallt så skulle vi gå till kontoret för att säga upp lägenheten. vilket inte var det lättaste, men efter en lång och kall promenad så hittade vi gatan (gatan som var tusen mil lång) där det väntade ännu en lång och kall promenad. två frusna själar stod på gatan och hoppades på att nåt slags tecken skulle ske så vi skulle hitta rätt. inget tecken kom och efter några minuter gick vi på magkänslan, så tillslut kom vi rätt och nu har vi sagt upp lägenheten! efter det förtjänade vi god mat på zorbas:):)


don't talk about moonshine


en liten bild från igårkväll, himlen var jättefin och borde inte jag bli fotograf hehe. kunde inte somna förrän fyra inatt men nu är jag uppe iallafall och sitter och dricker iskall apelsinjuice, ska snart åka in till stan för att säga upp lägenheten:)


och vi kan dansa tills vi dör


bild från nyår på cassi, mej å sandra:) jag saknar mina brudar! och snart försvinner snön och våren kommer och utan att vi ens hinner blinka så är sommaren här och det här kommer bli den bästa sommaren. för att:

- jag får träffa alla kära vänner igen
- isabelles första sommar som arton
- förväntar mig att det ska vara soligare och varmare än nånsin
- jag ska njuta mer av livet
- fler och roligare fester
- mami&belli kommer bo i ludvika igen
- billie kommer röja
- jag kommer att fiska oftare
- får träffa jb mycket ofta hoppas jag
- jag och jonas har stått ut med varann i två år :)
- jag fyller tjugoett
- jag har förmodligen listat ut vad jag vill härnäst


ge mig monki


hallå. jag skulle vilja ta mig en liten shoppingtur på monki, jag ÄLSKAR deras kläder! massa fint till våren och sommaren, skulle jag behöva tycker jag:) nu ska vi snart kila iväg och äta, ska mumsa i mig en räksallad och sen ska jag hem och träna tills solsidan börjar.


1754


en liten tjej på en liten pall, välkommen hem till mig. nu har vi nyss kommit från affären, köpte massa gott: yoghurt, vindruvor, bananer, lime och citronvatten:):) så det ska jag mumsi i mig samtidigt som vi myser i soffan och har allmänt lördagsmys bara.


these hours are killing me


blev en ganska sen natt igår. men nu är vi vakna och idag ska vi bara ta det lugnt. ska träna lite senare och sen blir det massa O.C bara:) skulle vilja gå ut på en promenad men det är helt galet blåsväder här!


just nu


just nu: god mat och handboll med bejb. bästa fredagsmys på länge


caesar


i blame coco


tjena. springer runt här hemma och dunkar musik samtidigt som jag försöker röja upp lite. ska snart glida till affären för att handla det sista vi ska ha till kvällen. vi ska ha lite fredagsextramys. först ska vi äta kotletter, strips med grönpepparsås, MUMS. sen ska vi dippa grönsaker och dricka lite hihi. och så ska vi kolla på paranormal activity 2. bra fredag enligt mig!


scorett canvas


jag älskar dessa skor från scorett, skulle kunna ha alla tre! jag tycker dom ser asbekväma ut, ska nog åka in till stan nästa vecka och prova hur det är att gå i dom. hihi sen kanske jag köper mig ett par, när jag fått pengar. fast mitt nyårslöfte är att bara köpa sånt jag behöver..


bobbys olalalaaa


köpte mig dessa godingar, bobbys är tydligen jättebra för mitt hår för det ser inte alls slitet ut. plus att jag har klippt mina toppar så det är mjukt å gött bara. och olive bodyshower, toppen bra för min kropp. mina nya favoriter :D


två dagar senare


och två dagar senare ligger den hemma hos mig och jag älskar den!


gled runt på stan och fann dessa som jag även fick med mig hem;) fina va?! nu ska jag betala räkningar, blä för det. och sen tänker jag bädda ned mig i soffan med min gosigaste filt jag har och äta chocklad tills jag somnar.


nelly.com


japp. då har jag klickat hem denna snygging. den är så J Ä V L A snygg! den hinner nog komma innan helgen, hoppas. mmmmmmm


'


fullkornsmakaroner till mat, inte det godaste men det är ju inte helg heller så inget gottigott idag inte! jag gillar inte mjölk, väljer oftast att inte dricka det. men jonas har skrämt upp mig med knasiga historier, så nu dricker jag ett glas mjölk om dan. vad gör man inte för att kroppen ska må bra, jag ler t.o.m med själen.


roooooooooooosa


glider runt här hemma med mjukisshorts som jag fick av jonas mamma i julklapp, jättemysiga och sen en av jonas tröjor. hihi dömysigt äre. och nu kommer jonas hem vilken sekund som helst, då ska vi äta nåt och sen ska han sätta sig å spela lite xbox och sen ska han duscha och sen ska vi kolla på O.C, har man rutiner så har man rutiner.


yoghurt är mumsi


min frukost, yoghurt, kan väl vara den godaste frukosten man kan äta! har tränat nyss, har redan ont i kroppen. känner att jag kommer ha en förjävla träningsvärk imorgon. jippi. ska på möte imorgon, inte heller så jippi. och det är en liten bit att gå dit så jag hoppas på att det inte är snöstorm. för då LACKAR JAG.


it's not easy being green


godnatt eller nåt, har nyss kollat klart på en film. tänkte försöka sova men det går inte, så istället sitter jag här och chattar med bojlert;) även fast vi har helt värdelösa samtalsämnen, vi båda två borde egentligen sova. fast vad borde man inte egentligen göra? whatever. imorgon ska jag ladda upp dagen med träning&yoga från när jag vaknar tills jonas kommer hem! TAGGAD, skulle kunna börja redan nu hihih

åh, måste jonas snarka...


mina pluttisar


saknar mina pluttisar, fast dom har det bra med mami&belli hihi


är inte den här bilden jättefin, HAHA DOM SER JU SKITROLIGA UT
aragorn med lysande ögon i sin spykoja och cj (fettklumpen) i en kartong.


äntligen hemma!




nu har vi varit och handlat litegrann, tungt och besvärligt var det men nu finns det mat hemma iallafall! jonas hittade nån billig energidricka och jag mineralvatten, så det är i stort sett så vår kväll kommer att se ut, plus handboll. "roligaste sporten" enligt jonas. usch, aja. ska nog ta en långdusch med hårinpackning osv hihi


booty bounce


nu glider jag, tänkte ta en liten promenad innan bussen går och vänta på att isabelle ska ringa, antar att hon har en massa skvaller;) åååååh, sen måste vi bestämma oss om vi ska säga upp lägenheten eller inte, fast det ska vi nog. jag är trött på kalmar, ganska liten stad när man har vart här ett tag. JAPP. så ligger det till. hej.


25/1


blä vilken seg morgon, vaknade tusen gånger och varje gång jag somnade om så drömde jag om farliga björnar som åt upp isabelle(?) haha fyfan. inatt kollade jag på bartenderskolan, HAHA vilken kass serie alltså. ville bara säga det. mmmm, men nu väntar jag på att bussen till stan ska gå, missade den tidigare bussen, attans liksom. så nu måste jag vänta en timme till, sen ska jag möta jonas inne i stan och vi ska STORhandla, massa god mat:):)


russian earl grey


har tränat lite smått och sen varit ute på en liten promenad. nu äter jag goda smörgåsar och dricker te, mumsi:) har möte på torsdag och tills dess har jag inget vettigt att göra så jag funderar på vad jag ska hitta på dom här dagarna. sen har isabelle börjat blogga igen, äntligen, och hennes blogg är N A J S,    -KLICKA HÄR-


kattmys med timba


osminkad å fin liksom. en katt på magen, jag saknar denna lilla bus! det skär lite i hjärtat. men vad ska man göra. igår kollade jag klart på sopranos, har äntligen tagit mig igenom sex säsonger. sjukt bra serie! och nu har vi börjat kolla på O.C från början eftersom jonas inte har sett ett enda avsnitt, hur kan man ha missat det?


when you smile..

..the whole world stops and stares for a while, cause you're amazing


enkelt är gott


mm, jonas har nyss gjort en kladdsallad eller KRABBsallad som jag säger. hur enkelt som helst: makaroner, crabfish, ärtor, lök och majonnäs! nu ska vi låta den stå ute å kylas lite innan vi ska äta. och jag är vrålhungrig! sen blir det en lugn kväll och se på solsidan och imorgon är det tidig uppgång som gäller.


we dance to the beat


seg söndag även fast det har varit en lugn helg. sitter och dunkar musik och funderar på vad vi ska äta idag. fast egentligen funderar jag på vad jag ska köpa för schyssta kläder till våren/sommaren, är bra sugen på det ovan!! gjorde mig en egen liten sommarönskelista, finns det nåt som heter så? aja, nu finns det. nu ska jag äta frulle, klockan 14.50!


-


mm glad tjej jag är. sugen på massa gott och vi var nyss på affären men inte köpte jag nåt förutom kolsyrat vatten, JA BRA så nu får jag sitta här å sura lite och vänta på sista tvättlasset. är inte livet härligt när det är såhär hehe. sen ska jag mysa ner i soffan och se en film med min sötnos:)


vi gjorde det, igen!






hehe nu är vi mätta å sitter vid varsin dator och chillar. salladen var supergod och vi är så bra på å laga mat, jonas är det iallafall! nu ska jag vila maten innan jag tränar lite, shit, beach 2011 här kommer jag! hehe


det är blått som gäller


hittade blåa trosor på rean inne i stan, hihi. när jag såg dom med zebra mönster så visste jag att jag var tvungen att köpa dom, och när det ändå var så billigt så köpte jag dom andra också. jag har aldrig gillat blått men nu gillar jag inget annat än blått, haha, neerå men det är nästan så.


före och efter




bort med den gamla och in med den nya! HEHE har suttit i princip hela dagen och försökt förstått mig på koder, det här med webbdesign är inte att leka med, fick huvudvärk på köpet också. men nu är det klart tror jag och jag är nöjd, så nu ska jag laga lite mat. ska göra ost&skinksallad idag IGEN:)


god morgon


sitter här och äter godis och pratar i telefon, bra morgon enligt mig. funderar på att göra nåt vettigt nu, typ träna eller gå ut å gå:) kollade på värsta bra filmen igår som fick mig att börja tänka om livet osv, handlar om en tjej som sticker från alla hon känner och åker ut i världen å reser. jag vill också resa, NU!


hemmakväll med älskling



jag är nog inne i nån blåperiod. har köpt blåa underkläder och blått te hihi, det sägs att det är det godaste te ever, så ikväll ska jag testa det:) känner att jag kommer somna tidigt ikväll, är dödstrött och så ska vi upp tidigt imorgon å tvätta eftersom vi har FETASTE tvätthögen.


zorbas


hemkommen efter uträttade ärenden och mat innte i stan. för en gångs skull testade vi en ny restaurang, zorbas, grekisk mat. jonas nya favorit matställe, de hade gyros! vi åt buffé och sen rullade vi hem hihi. hade nog världens mest roliga och uttråkade samtal med mamma, isabelle å bojlert för ett tag sen;) var bara tvungen att påpeka det! hehe jaja nu ska vi mysa ner i soffan med godis&film


bullets


dagens outfit






en timme kvar tills jag ska åka+lättroad tjej=dagens outfit bilder! hehe business woman, i know. hehe. strumpbyxor, kjol, kavaj och enkelt linne, skriver aldrig var jag köpt kläder för vem bryr sig och sen minns jag inte heller HEHE.

ps. orkar inte bädda sängen


godmorgon


uppe med tuppen, nästan iallafall. kunde inte somna om efter att jonas gick, så nu lyssnar jag på vakna med the voice och gör mig iordning. ska snart åka in till stan en sväng och fixa lite grejer, sen ska jag möta upp jonas när han slutar så ska vi förhoppningsvis äta nåt gott:) (lägg märke till mitt fina hår såhär på morgonen, så går det när man somnar med blött hår:P)


fullmåne


bra bild på månen, hehe vill bara ha sagt att det har varit fullmåne ett tag nu och isabelle ringer mig varje dag å säger att hon inte kan sova på nätterna. jobbigt för dom som har det så, själv sover man som en stock i vilket fall. nu har jag nyss duschat och ska krypa ner i sängen å se på en film eller typ tre filmer. imorgon är det dags för fedagsmyyyyyyyyyys


en bra morgon med bojlert:)


sitter här nästan nyvaken, dricker en juice till frukost, GUD SÅ GOTT. haft en bra morgon med bojlert i telefon! och nu vårstädar jag eller nåt, vädrar hela lägenheten och dammsuger upp alla råttor hihi. ska även kila iväg och kolla om det finns en tvättid sen ska jag gå och posta ett kort till farmor som fyllde år i onsdags:) sen ska jag träna stenhårt till ashög musik, sen lagar jag mat när jonnas kommer hem. känner mig lite som en hemmafru idag, varför får man inte betalt för sånt här?


en arg jonas är en söt jonas




nu har vi nyss kommit hem, blev mätta och belåtna även fast jag inte fick ta en till cola för jonas eftersom han hade bråttom(?). hann även in på affären för å köpa APELSINJUICE :D:D mumsi!! hihi nu ska jag träna på jonas träningsgrej han fick i julklapp och sen ska jag ta en långdusch. skönt. fick även ur alla mina tovor igår, vilket innebär att jag även tappade omkring tiotusen hårstrån.. är lite flintis nu. å jonas är lite suris idag, kul att han nöp mig ASHÅRT på bussen så vi inte pratade på hela bussresan hem HAHA


hej johanna


jag tyckte jag klädde mig varmt idag men ICKE, frös ändå nästan ihjäl. varför är inte våren här än?


ett och ett halvt


springer runt här hemma som en tok å grejar, ska snart ta bussen in till stan. jag har så mycket tid över men ändå hinner jag inte göra nåt, hur går det ihop? mm. men idag har jag å jonas varit tillsammans i ett och ett halvt år och det ska vi fira med att äta ute på nån restaurang:):) så nu måste jag greja klart å byta om så jag kan möta jonas inne i stan! förresten så har jag bestämt mig för å hoppa av skolan.


i can't sleep when the sun goes down


blodgrape & apelsin


idag har jag å jonas ätit sallad, så nyttiga som vi är. om man tittar på kvitton från innan nyår så står det typ "godis, läsk, chips, flötmat" och kollar man nu så står det "ramlösa och sallad", det innebär alltså att jag håller mitt nyårslöfte än så länge! å på tal om ramlösa så hittade jag min favorit idag, blodgrape & apelsin! nu ska jag träna lite och sen blir det en lugn kväll.


d ö d s t r ö t t


känns som jag har åkt tåg i evigheter, hatar att åka tåg med byten å att alla tåg ska vara försenade men nu är jag hemma i kalmar igen iallafall. vi har nyss ätit, kött och potatis MUMS. och nu är jag dödstrött så vi ska kika på en film och sen ska jag somna och ha en skön sovmorgon! kanske kommer tillbaka till verkligheten imorgon.


nytt, fräscht och lila




har nyss tagit en dusch i den nya duschen. nu känns badrummet fräscht, inte för att jag bor hemma längre men ändå. pappa är så duktig som grejat med badrummet, ny dusch å nytt skåp. nu är det bara ett nytt handfat som saknas. jag älskar badrumsskåpet, önskar att jag hade ett sånt hemma hos mig!



har nyss ätit en inte så god pizza, men jag blev ju mätt och det är väl det som räknas. ikväll blir det en lugn kväll för imorgon far jag med tåget hem till kalmar igen. saknar min superbästa pojkvän, vi ska ha en liten mysmiddag på kvällen då hihi:) sen måste jag bestämma mig vad jag vill med mitt liv typ, ska lämna besked till skolan imorgon så jag har bara natten å fundera, blä.


nu är jag nöjd tjej








hemma efter en lång kväll och orkar inte lägga upp massa bilder så det blir bara nåra stycken. vi åt som sagt tacos hos billie och sen drog vi på förfest. fast själva resan i bilen till falun var också förfest hehe, sen var det bara å vänta till klockan blev tolv, då rebecca&fiona skulle börja spela BRA MUSIK. vi stod längst fram och dog typ, men det var en sjukt rolig kväll och vi svettades. falun är ingen trevlig stad tycker jag men rebecca&fiona var bra iallafall. så hade dom med sig adrian lux&carli, OM vi var glada tjejer då eller!


tacos hos billie


har varit sjukt stressad hela morgonen, speciellt när pappa gör om hemma i badrummet så man kunde inte duscha eller använda vatten överhuvudtaget. så nu har vi varit och handlat å fixat, så nu sitter vi hos billie och har nyss ätit tacos och nu ska vi duscha å fixa oss. börja förfesta och sen drar vi till falun på REBECCA&FIONA :D


suddig eller


suddig eller. hjälper isabelle med hennes kläder, fyfan säger jag. nu har vi lämnat huset i grängesberg och bor tillfälligt i silverhöjden tills isabelle&mamma får flytta in i lägenheten i ludvika. vi ska ikväll till stefan och se på film, så får jag träffa billie också! och IMORGON SMÄLLER DET


xoxoxo


isabelle å jag när vi var i schweiz, haha fin bild. glada tjejer iallafall! idag vaknade jag och trodde att jag skulle spy, jag hade katthår i halsen, fan vad jobbigt!!!! aja, blev en myskväll hemma med mamma igår, idag blir det också en chillkväll fast med fina vänner. och imorgon bär det av till falun för fest. igår när isabelle spelade musik så sitter jag brevid henne å sänker volymen lite... så sa hon "tantjohanna", HAHA herregud, ofta jag sänker volymen, vad lam jag har blivit


light up the night


idag tog jag tåget hem till dalarna för att ha en extremt rolig lördag och få lite råd från familj å vänner. jag klarade av att åka tåg själv även fast det var två byten hehe, däremot trodde jag att min mp3 hade laddas under natten fast så var det icke. så jag fick åka i sex timmars tystnad eller höra på gamla damers gnällande om att bullarna var kalla(?!). idag har vi vart å kollat på mamma&isabelles nya lägenhet, jättefin och stor. det kommer bli kalasbra! nu ska jag äta choklad å ringa jonas som är ensam hemma å städar det jag har stökat ner hihi


.


alla dagar är skitdagar typ, tur att jag har världens bästa vänner som stöttar. svårt val, men nu tror jag att jag vet vad jag vill, jag får väl skylla på att jag är ung&dum isåfall.


luminary ones


jag är fortfarande förbannad, jävla dålig dag. fattar inte hur folk kan vara så jävla korkade. mmmmm. men på lördag SMÄLLER DET, då står jag i falun med bästa brudarna å röjer till rebecca&fiona. detta kommer alltså bli en av dom FETASTE kvällarna under 2011 hehe. imorgon ska jag köpa tågbiljett så jag glömmer mina bekymmer för tillfället!


don't you know that love kills?


FAN vad förbannad jag är. jävla skitdag. jag fattar ingenting av hemuppgiften heller! seriöst, jag vill bara sätta mig å grina. å jag vill ha choklad, men inte finns det här hemma. ne, kan ju lika gärna gå å lägga mig å hoppas på att det är en bättre dag imorgon!!!!


hjärtan


jonna, jag å cassi på nyår förra året:) hihi jag har världens bästa vänner. shit. jag somnade vid nio och vaknade nu, aspigg. var tvungen att gå upp å dricka ett glas vatten. det är så himla gott med iskallt vatten mitt i natten. så nu la jag mig i soffan och ska försöka somna om eller nåt, eller fundera över livet. ingen tid får gå till spillo! måste njuta av varje sekund och ögonblick, jag vill inte fylla tjugoett, godnatt.


bird is the word


här är kuddarna som jonas köpte till soffan, haha så fula så dom blev söta. fina fåglar liksom! men dom är sjukt mjuka, så jag kommer däcka mitt huvud på en sån inatt. nu har jag kommit halvvägas med hårfärgningen, fortsätter med det imorgon för nu ligger jag i soffan å är trötter. ska plugga lite innan jag somnar, måndagar är alltid lika trevliga


muuuuuuuums




eftersom vi börjat vårt nyttiga liv så fick vi lov att äta sallad istället för pizzabuffé, men det gjorde inget för restaurangen var skitmysig och jag blev apmätt. sen köpte vi två skitfula kuddar till soffan med massa fåglar på, roligt va. sen köpte jag hårfärg eftersom dom mörka tiderna är över nu och jag är trött på mitt bruna hår, japp. så jag ska blondera och sen färga en rödbrunnyas, HEHE å det ska jag göra NU hejhej


i can read your mind


vilken härlig kväll, kollade nyss på filip och fredriks årskrönika. fan vad roliga dom är! fortsätter kvällen med att se sista säsongen av sopranos för jag är ju ledig imorgon OCH på tisdag. fan vad chill. ska däremot börja kolla på hemuppgiften som kommer ta dö på mig och så måste jag färga håret för utväxten är det värsta jag sett på länge, på riktigt!


rebecca & fiona


idag åkte mamma å isabelle hem, och jag är skittrött. fast nu fixar jag bra musik till min mp3 eftersom det blir lång tågresa hem sen till helgen, för nu är det bestämt att jag ska med på rebecca & fiona i falun. det kommer bli en FET kväll! och jag måste berätta en sak, medan vi var i dalarna i 3 veckor så har det hunnit snöat mycket och nu går det inte öppna vår balkongdörr HAHA. aja, nu ska vi göra tacos å se på film:)


it iz what it iz


jag å isabelle med tvn i knät, trångt å jävligt hihi


mat på restaurang peking :)


jag älskar dom där chipsen!


isabelle å mamma:)


dagens shopping






dagens shopping. tv, kaffebryggare, mp3. billig å bra mp3, ifall jag tappar bort den eller den går sönder så slipper jag ha dåligt samvete, men den var rosa iallafall:) hihihi roligt när vi skulle köpa tv, då han på affären trodde jag å jonas var syskon haha!


måste vara snygg


nyss kommit hem från stan. det blev en ny tv, ny mp3 och en ny kaffebryggare. så nu är jag å jonas glada! hihi. å väldigt hungriga, så vi ska snart hitta på nåt å äta. tur att tvkartongen fick plats i bilen, hepp. fick ta av kartongen så fick jag å isabelle sitta och hålla i tvn hela vägen hem, och våra ben krossades, kunde det bli tokigare liksom hehe


orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt


bild på mig å sandra från nyår:) hihi. tog inte ens sju timmar att åka till kalmar idag, fast jag sov bra mycket i bilen fick även nackspärr på detta hehe. åt godaste smörgåsen till frukost iallafall och nu har vi nyss varit å ätit på pizzerian, jag åt som vanligt en räksallad. guuuuu vad gott det är! nu blir det lite mys och godis och sen imorgon ska vi in till stan å kika, kanske blir en ny tv. isabelle är den roligaste personen jag känner, dör av skratt. ja. hej


det blir ingen dans


blev en ganska händelserik kväll igår. började förfesta hos stefan för att senare dra ut på krogen och bland annat möta upp sara & denice, jag hade en rolig kväll förutom mot slutet, då som det oftast brukar spåra ur.... vissa ska helt enkelt inte dricka om dom inte kan hantera det. jaja, sen fortsatte vi hemma hos stefan och jag tror inte jag sov nånting inatt. å mindre sur blev jag inte när jag fick reda på att jonas har tappat bort två tusen kr......... suck. nu är jag jättetrött å har precis packat klart och imorgon bär det av hem mot kalmar. hade en sista mysdag med syster & billie med tacos å massa prat bara. nu väntar jag bara på att jonas ska komma så vi kan gå å sova!


house'llelujah


nu är jag hemma från den trevliga fikastunden och nu sitter vi å dricker lite å ska snart åka till stefan. hehe, har bestämt mig för att den här kvällen ska bli den bästa på länge, å isabelle är ungefär lika glad som på bilden hihi. jag fick också asbra skivor av felicia som jag ska spela ikväll och ingen kan stoppa mig HEHE


22


ska om ett tag åka och möta upp denice å sandra för lite fika och tjejsnack:) tills billie slutar för då ska vi plocka upp henne och sen kan festen börja. så får vi se vad det blir av den här kvällen! nu är jag dödstrött så jag måste vila ögonen lite hihi


might like you better


så jävla vältränad å skön tjej, skulle vilja vara i hennes skor hehe


time is running out


köpte denna fina klocka av isabelle, jag som länge har letat efter en klocka och den har vart framför mig hela tiden typ. jaja, har varit och hälsat på fina människor i slogåsen, satt i timmar och prata massa strunt bara. och nu är det LAN, jonas å markus spelar xbox å jag sitter här och isabelle pratar i telefon. och såhär kommer vi väl sitta tills vi ska sova. har precis kollat klart på rebecca & fionas två sista avsnitt, så jävla roliga tjejer. kanske blir med å kikar på dom i falun den 15e, får hoppas. jag vill. pappa måste betala hihi. nu ska jag äta choklad HEJ


amanda blank - shame on me


idag började skolan egentligen men jag är inte där för jag tar lov en vecka till hehe. snökaos ute idag så jag ska hålla mig inomhus, spela mitt spel och ta det lugnt. imorgon är det fika med brudarna och fest på kvällen som gäller, längtar mycket eftersom att sitta hemma en hel dag gör mig väldigt rastlös. nu ska jag lyssna sönder amanda blank och hjälpa isabelle att plugga:)


no one knows


såhär snygga har jag å jonas varit idag, hehe söta paret eller?! nu har vi kommit hem efter en dag på kupolen och lite spelande hos stefan hehe. det blev lite fynd i borlänge å jag är grymt nöjd. bland annat en ny väska som jag älskar! sen köpte jag mig även ett spel till jonas xbox eftersom jag inte vill spela massa skjutspel, så då köpte jag ett bilspel. fick även rabatt på det för att billie är bästa bruden ever hiihih. nu ska jag å isabelle planera vad vi ska göra för skoj innan jag åker hem, en avskedsfest på onsdag kan ske. nu ska jag dricka julmust tills jag kissar på mig


rf


nu har jag vaknat och ätit frulle. ska snart glida iväg å mata katter och sen åka till borlänge för att smaka kebabsåsen IGEN, yä. och förmodligen hitta ett par jeans, OM det går, det verkar ju fullkomligt hopplöst. men idag har jag funnit hopp och kraft att försöka hitta ett par så lycka till johanna. JAPP, nu måste jag duscha.


heart skipped a beat


vi kan inte sova, jonas spelar xbob och jag å isabelle ligger här i sängen och äter ölkorv och snackar skit. imorgon ska vi antingen åka in till stan eller borlänge för lite shopping, vi ska iallafall komma iväg hemifrån. och snart bär det av till kalmar igen och skolan och verkligheten helt enkelt, längtar inte sådär jättemycket direkt... nu ska vi fortsätta prata vidare tills vi somnar. godnatt


2011


nytt år och nya möjligheter, därför har jag en liten lista i mitt huvud som ska göras under 2011:

- hitta en lägenhet närmare centrum
- klara av alla kurser i skolan
- skaffa mig ett helgjobb
- åka på semester utomlands
- tatuera mig
- klippa mig för en gångs skull
- festa sönder med syster&billie som slutar skolan
- hälsa på sara&cassi i göteborg
- hälsa på denice i skara
- göra nåt galet med tjejerna!
- åka över till öland och gotland
- festa mer än nånsin
- börja dansa igen
- gå ner i vikt hehe
- fast äta mer gott godis
- sen en massa mer som jag inte kommer på nu


nyårsafton


























lite bilder från nyår:) det var en trevlig kväll men massa bra människor och städa dagen efter gick skitbra! igår blev det lugnt, massa tjejprat och räksallad. sen blev det gamenight hos stefan:)


RSS 2.0