there is a light that never goes out


karamell kungen




Vi var ute på en liten promenad idag med hihi, skönt! mindre skönt är att man kliver i harskit direkt man kliver utanför dörren. det springer runt massa harar utanför lägenheten på kvällarna/nätterna. men dom är söta, jag vill ju klappa dom men dom springer så fort.


m is for music


Söndag är en lugn dag. ska försöka börja med hemuppgiften, får se om jag förstår nånting. annars tänker jag bara slappa och mysa i soffan och hoppas på att det kommer gå nån bra film på tvn.


vi växer upp






På bilderna: Jag och sara växer upp, haha!
Nej men jag sitter här och pratar med sara om allt och ingenting. ÄR SÅ SJUKT att hon är i göteborg och jag i kalmar, hur kom det sig liksom, nyss var vi i lilla ludvika. Nyss gjorde vi allt för att försöka få tag på lite alkohol och hade våran första "fylla" ungefär och gjorde helt sjuka och busiga saker och nu FÅR vi gå på systemet och köpa det själv HAHA, vad stora vi är, även fast vi kommer få visa legg tio år framöver ;);) Snart kommer också cassi flytta till göteborg och bli sambos med sara och då ska jag åka dit och hälsa på dom :D
jag saknar alla mina vänner, puss


min kväll


Det här gör verkligen min kväll, lite tända ljus och en cola.


höstpromenad


vi gick ut på en höstpromenad :)


vad är finast, alla fina höstfärger eller min rumpa






vi träffa på några tuppar


Skönt att det inte är så kallt idag. Nu ska vi laga mat, kycklingfilé och couscous MUMS! Sen ska jag bara sitta och räkna ner dagarna tills det är nästa helg :):):)


bubblizz




Lite grejer jag har köpt, bland annat mina nya leggings jag pratade om :)


rosa är väl en kalasfärg


TJENA... igen! Tänkte bara säga att alldeles strax börjar idol och jag har ätit så mycket godis nu så jag kan rulla till soffan, skönt att slippa gå liksom :) HIHI, tänkte även säga varför jag orkar plugga vidare. FÖR ATT det är väl bra nuförtin att ha mer utbildning än bara gymnasiet. och hur orkar man plugga två år till efter gymnasiet, JO för att det blir fest sen :) Jag kommer vara 22 när jag är klar och då kan jag ha ett BRA jobb och så kan jag resa och festa hela tiden och fortfarande vara ung :) hihihi

så jag står ut med dessa jäkla excel lektioner och så för att nästa helg är det isabelles 18års ferre och sen är det juldagen och nyår, så jag biter ihop och sen festar till rejält. Bättre kan det inte bli :D


barbra streisand


Den här låten diggar jag HÅRT

ISSA DEN HÄR LÅTEN SKA VI SPELA NÄSTA HELG OOK?!!!!


det är okej att handla från killavdelningen


sexiga ben eller haha. Har en grym huvudvärk efter dagens lektion, blä, ska även göra en hemuppgift med excel, jobbigt läge. Bara för att jag är så duktig så köpte jag mig denna mysiga t-shirt, dock på killavdelningen, men det spelar väl ingen roll haha! Köpte även ett par leggings från monki för det var dom snyggaste jag nånsin har sett :) och sen blev det inte allt för mycket godis, så nu ska vi äta godis och se idol.


Black eyed peas vaaaa


Ny låt med Black Eyed Peas, tycker inte att den är speciellt bra men det kanske någon annan tycker hehe


det laggar


Nu har jag legat och blundat ett tag i soffan, skönt. Försöker nu kolla på lite klipp på internet men det går så segt, det bara laggar. Nu är dom mycket försenade med vårat snabba internet!!
blir så arg så jag går och myser med bejb istället, natti


pirrpiller


Usch vilken seg dag, excel är inte så himla kul, precis som jag trodde alltså. Påvägen hem köpte jag denna söta godisask till Jonas, haha FIN VA :)  Jag avslutar den här dagen med mandarin och soffan, för imorgon fortsätter dagen med 3 timmars excel och sen tar jag helg till onsdan! glad tjej jag är :)


.


Nu drar jag till skolan, så jättetaggad är jag inte och mina ögonfransar skulle jag kunna döda. hejdå


det regnar sönder


åhh trist dag. det regnar sönder här och internet är cp! Orkade inte gå upp till skolan idag men imorgon ska jag dit. bussarna går ju så konstigt så jag måste vänta två timmar inne i stan TJOHOO. vi ska börja med excel å sånt, fan vad tråkigt säger jag nu, men det kanske är intressant, men det har jag svårt att tro, vi får se. Kvällen består nu av en lång varm dusch och sen kungarna av tylösand!

Saknar mina söta och gosiga vänner, hoppas att jag kan träffa dom snart! Det är så långt kvar tills det är juldan :( tjejsnack sitter aldrig fel.


who's that chick?


Ny låt med Rihanna ft. David Guetta, jag tycker den är bra :)


dagens shopping


Skjorta från h&m
Svart Linne från h&m


Röd top från monki


Randigt linne från h&m


Rosa tröja från h&m


Top från carlings


Top från h&m

Skönt med lite nya kläder, självklart. Direkt det är rea så flyger jag över kläderna och sen släpper jag inte taget. haha, som sista bilden. Top från h&m, min vanliga storlek är 36 men det fanns bara 40 kvar men ändå var jag tvungen att ha den! Nu har jonas somnat på soffan så det är dags att väcka han :)


dancing on my own


aragorn ville inte titta, han är en fegis!




och jag var ute och sprang på kullersten

Äntligen hemma efter en lång dag inne i stan, och det blev lite shopping. Inget onödigt, bara nödvändigt! säger jag iallafall, men jonas håller inte riktigt med. Efter två bananer och hundra sit-ups så ska jag släpa mig in i duschen och sen somna ljuvligt i sköna sängen. Imorgon är det skola igen, skönt att vi bara går halvdag i två veckor framöver :) Så jag börjar ett imorgon, toppen!

(jaja robyns låt som rubrik men jag gillar henne fortfarande inte!!!!!)


ändrade planer


Ändrade planer. Skulle egentligen bara ligga hemma idag men blir så uttråkad, så vi tar snart bussen in till Kalmar och hittar på nåt kul :) Men först blir det frukost!


all you need is love


En lite halvmysig bild jag tog i Kalmar för nån vecka sen, mysigt. Tar så superbra bilder med min lilla kamera haha, kanske ska ta och fixa mig en riktig nån gång!


Rastlös tjej


Nu har mamma och Isabelle åkt hemåt, men ser dom snart igen. Vi har nyss ätit och nu bråkar vi om vem som ska få ha internet, haha. Vi väntar på att dom ska fixa internet så just nu får vi dela på ett mobilt, SKITJOBBIGT! Ikväll är det chill och imorgon ska vi hitta på något att göra :)


Söndag betyder tacos










TJENa lite mysbilder från igår! igår åt vi godis som aldrig förr och idag är det chill. Vi ska snart glida iväg till affären för att handla lite gott och göra tacos! Isabelle är så körd hehe men det är okej, imorgon åker dom hem så det ska bli lite tråkigt men snart är det dags för mig att åka hem till grängesberg och fira sönder bellen!!!


Mätt och belåten


Igår kom mamma och isabelle och vi myste, och idag åkte vi in till Kalmar och åt kinamat, dom shoppade lite och sen promenerade vi till Kalmar slott och kika lite hihi. Fler bilder kommer sen :)


Fredagsmys


Sitter och kollar på idol, är ganska sur för att Alice har hoppat av, förstår inte riktigt vem som ska vinna nu men men. Det är kul att det är Beatles tema ikväll trots att många förstör låtarna haha


Carl Norén


Jag vet att jag har lagt upp den här låten förut, men jag tycker att den är så sjukt bra faktiskt.


BURR


Nu är jag mätt som aldrig förr men ändå vräker jag i mig godis nu, kan inte vara härligare. Köpte den här mysiga tröjan här om dagen, skön nu när det är kallt och snön är här, burrrrrr! Nu ska jag chilla tills mamma och syster kommer hejhej


Aragorn är en katt


HAHA aragorn är så söt :) hihi jag brukar även kalla han för ARASH haha. Nu ska vi snart laga god mat, när pappa var här i onsdags så bjöd han på pizza och handlade jättemycket mat till oss, bland annat gott kött som vi ska äta idag, snällpappa :D Idag kommer Isabelle och mamma hit och stannar över helgen, och vi ska göra massa skoj och mysa. Isabelle ska få öppna sina paket också, dom är roliga :D

Jobbigt att vara här när många är kvar hemma och har roliga födelsedagskalas, men SÅNT ÄR LIVET VA. ett stort grattis till karl som fyller år idag!


Bombman i kalmar


Nyduschad och mitt hår torkar aldrig :) Idag var det tungt att kliva upp, även fast jag sov gott för en gångs skull. Sen tvingar jag alltid Jonas att pressa apelsiner till mig på morgonen innan jag går till skolan, det är uppfriskande! Sen hade vi presentation på förmiddagen, och alla grupper var så bra och vi var sist så vi hade en liten press på oss. Filmkamera som filma allt gjorde mig inte mindre nervös heller. Men det gick bra och allt flöt på :) Sen fick vi lite feedback och såhär sa läraren till mig "Du står där framme och är bara för söt och sen börjar du prata om kärnkraftverk, man trodde liksom att du skulle prata om nallebjörnsodling", haha, jag började skratta så tårarna sprutade! Sen var det tenta och det gick också bra, tror jag, får reda på resultatet nästa vecka, men som sagt. Jag SKA ha ett vg eftersom det är det högsta man kan få OK! Sen bjöds det på smaskiga bakelser och sen tog vi helg och tar helg tills onsdag :D

Direkt jag slutade så ringde jag Jonas och så gick jag saaaakta genom stan eftersom det var ett tag kvar tills min buss gick, så jag pratade med Jonas ända tills jag kom till centralstation, då lägger vi på. Och då har jag fått sms från mamma "Gå direkt till bussen när du slutat, det finns en misstänk bombman i centrum i kalmar", och det såg jag EFTER jag hade gått så sakta genom stan. Och eftersom jag inte hade blivit bombad än så blev jag paranoid och trodde att bombmannan satt på samma buss som mig osv. Och inte nog med det så var vägen avspärrad ett tag för att några idioter som inte kan köra bil hade krockat så trots att jag slutade tidigt så kom jag hem sent men levande, så det var väl huvudsaken.

Nu, kungarna av tylösand godnatt


Min hjärna dör


VILKEN LÅNG DAG, min hjärna dör. När som helst så dyker pappa upp och då hoppas jag på att få lite mat haha, VRÅLHUNGRIG! Imorgon är det tenta och muntlig presentation, jobbigt läge men det ska vi få överstökat för efter det tar jag helg :D


Hey baby


Jag lägger också upp massa supa-mig-full-och-dansa-som-fan låtar, hihi håller på att taggar inför syrrans 18års kalas TAHEJ


Ninjan hälsar godnatt


Sjuklingen jag går och lägger mig för att orka med morgondagen. Pappa kommer imorgon och hälsar på :) Sen blir det väl sista minutenplugg för på torsdag smäller det hehhe. NATTI NATTII


Tre människor


Vilken äcklig och regnig dag +att vi har tvättstuga och att jag känner mig sjuk, rolig dag :) Idag ska jag plugga och sen ska jag färga håret svart och hinna längta lite till sommaren. På bilden ser ni tre konstiga typer, men jag gillar dom! Och den där kvällen var bara EN av alla roliga kvällar under sommaren, DÖrolig kväll var det!


G6


Turn around










Det känns som att jag bara lägger upp bilder på Jonas när han äter, men han gör faktiskt annat än bara äter, så ni vet :)

Vi kom ganska nyligen hem, det blåser hur mycket som helst ute USCH!! Jag hittade jättebra present till Isabelle men kan inte lägga upp någon bild på det för då kommer hon att se juuuu :O Samtidigt hittade jag lite saker till mig, bland annat en kavaj och lite sommarkjolar, haha, jag är förbered för sommaren!
Nu väntas det plugg hela kvällen TJOHOOO


FRULLE




Nu drar vi in till stan och äter frukost(?) haha gott!
Katten följer såklart inte med haha, han ville bara vara med på bild :)


Delad glädje är dubbel glädje


Godnatt, nu går jag och lägger mig och somnar till en film som jag försökte se igår. Imorgon ska jag gå upp tidigt (innan 12 är alltid tidigt) för vi ska in till stan för att leta efter en tokig present till syrran heheheh ;OP;D) det är inte varje år man fyller 18 va!! DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE


Ghost in a machine


Aragorns musikvideo


Aragorn kom till mig och ville spela in en musikvideo, så jag gjorde allt som stod i min makt för att han skulle få sin vilja igenom :)


Degen


Jag har gjort allt annat förutom att plugga idag, bland annat spelat in meningslösa videoklipp som denna!


Degsöndag


SHIT VAD HÄNDER? På bilden sitter jag och kissar, hihi neeerå. Jag försökte klappa ankorna med dom ville inte. Just nu sitter jag å degar fast jag måste plugga. Söndag - Onsdag innebär plugg hela dagarna...... uhj. inget jag hurrar för direkt. Men som sagt, i mina papper från skolan står det att man SKA belöna sig själv när man gjort något bra, så det kommer bli en hel del belöningar fram över. DET hurrar jag för!


I rymden finns inga känslor


















Vilken skön lördag det har varit. Sov ut väldigt länge, sen gjorde vi oss iordning och åkte in till Kalmar. Vi gick en promenad och kika runt lite. Vi hittade en damm med massa änder hihi, sen åt vi på restaurang och det var verkligen supergott! Efter det bestämde vi oss för att gå på bio tills bussen hem gick, så vi gick och såg "I rymden finns inga känslor", den var rolig haha! Sen frös vi ihjäl så vi gled hem och tog en jättevarm dusch! Nu ska vi se på film och somna :)


FETREA




Jag råkade gå förbi en skoaffär som hade FETrea, så jag rotade genom lådan fort som fan och fann dessa två. Provade båda men kunde inte bestämma vilka som var snyggast, så det slutade med att jag köpte båda. Men bara för att det verkligen var FETrea, sjukt bra pris för skitsnygga skor!

Nu blir det mat, sen blir det fredagsmys och idol med massa gott att äta :)


Tjena




Kom hem från skolan för en halvtimme sen, uuuh. Ont i huvudet men det fixar Jonas med makaroner och korv :D hihi. När jag ändå hade lite tid över efter skolan så gick jag och köpte likadana underkläder som tidigare i veckan, fast i en annan färg. Sexigt eller hehehghih. Ne, men det var rea och därför passade jag på.

Fick cpryck imorse över mitt hår, så jag tog kökssaxen och klippte lite, hihi BUSIGT, får man göra så? Skitsamma, nu är jag nöjd iallafall :)


Drunken sailer


Jag är naken. Var hemma idag från skolan, mådde inte så bra imorse så jag sov till två ungefär, skönt. MEN det betyder att jag måste plugga arslet av mig i helgen... eller?!?! Har lite ångest för den muntliga presentationen, alla är skitseriösa med powerpoint och sånt, så då lär jag också vara det. Och jag kommer plugga ihjäl mig till det muntliga så jag kommer glömma tentan.. men jag kommer nog kirra det. Måste ha ett VG, annars kan jag bara gå å lägga mig.

Och det som är mest cp är att man inte får använda ord som TYP, ALLTSÅ eller ÖÖH, och det är bara just dom tre jag vill använda!!!!!

och så ser jag ut som en bulldeg i ansiktet, så går det när man lever på pizza å fett


Sämsta någonsin


Hösten är här som vi märkt, ISkallt ute och det är minusgrader FYFAN. Hursomhelst så kan jag inte låta bli att tjuvlyssna på bussen på morgonen när jag är påväg in till skolan, och imorse blev jag lite chockad och tänkte skälla på ett par grabbar, men jag höll munnen stängd och gled genom bussresan haha.
Såhär lät konversationen:

 - MEN VA?!, har du inte sett Gudfadern?

- Nee inte än

- MEN VA, det är som att du inte har sett Scary Movie!!!!

alltså, blir så lack haha. OFTA han jämför Gudfadern med Scary Movie, inte för att jag bryr mig om Gudfadern eller så, men liksom, SÄMSTA, absolut sämta jämförelsen någonsin.


Cat in the brain


När man ändå var inne i staden så blev det lite shopping, bland annat trosor då. För det behövs eftersom min troslåda består av typ TUSEN string (överdriver inte), och väldigt få hotpants, hur det kan ha blivit så är det ingen som vet. Köpte även kattschampo, så katterna har fått tagit sej en dusch ikväll. HAHA inte allt för glada katter men jag tror dom gillar det egentligen. Men nu har dom iallafall sprungit runt som yra höns och torkat och nu lutkar dom inte BAJS/KISS/ÄCKEL/GAMMAL ÖL iallafall :)


Don't stop me now










Då var vi hemma igen. Och ja, det blåser verkligen i Kalmar, fyfan vad kallt. Det var ändå en mysdag med långpromenader och vi stanna och åt, och jag gillade verkligen den efterlängtande räkmackan MUMS! Jonas var också mätt och belåten och vi chillade och tog kort på änderna hihih. Ikväll lägger jag mig tidigt för att orka upp till skolan.


:)


Solen skiner och det är inte speciellt kallt, så nu drar vi in till Kalmar och upptäcker staden lite!


Laxsallad eller majssallad?






Tvättat hela dagen då, och ännu mer tvätt blev det när cj bestämde sig för att kissa i vår säng. Sen har vi hunnit med att göra en laxsallad som var supergod! Fast Jonas åt typ majssallad haha. Nu pluggar jag lite och snart ska jag se på Paradise Hotel, jag har en känsla av att det är sämre än nånsin hehe Det är inte lätt att ha nå iq nuförtin. Imorgon ska vi åka in till Kalmar en sväng och handla och förhoppningsvis hitta någon bra restaurang att äta på :)


Miami 2 ibiza


Smiley faces


Nyvaken tjej, skönt att sova ut så länge. Går nog ut en sväng i det fina vädret idag och sen ska jag plugga är det tänkt. Imorgon har vi tvättstuga, för första gången ska vi tvätta ensamma, vi får ju se hur det går!


Suddig


En suddig bild :) Vi är mätta och håller på att spricka, så nu lägger vi oss i sängen och ser på film tills vi somnar. En lugn lördag, men det är bara för att vi håller på att tagga till inför Isabelles 18års kalas sen i november. Då kommer vi FESTA TILL som fan!!!! Nu ska jag klappa en katt eller nåt, godnatt :)


Videoinlägg




Lite dåligt ljus på vissa ställen (typ hallen, ser ingenting) eftersom vi inte fått upp alla lampor och så, hehe. Och det är lite flummigt haha, jonas är flummig :D sen är inte min kamera den bästa men jag tror ni överlver.


Myslördag


Dåså, precis kommit hem från pizzerian och nu blir det på med mjukisbyxor och godispåsen framför tvn. Gjorde ett videoklipp som jag lägger upp snart, blev två delar bara för jag började asgarva på ena så jag var tvungen att stänga av haha. Men snart så kommer det upp. Annars blir det bara en myskväll ikväll och sova ut imorgon också, sköööööööönt :)


Jalla Jalla


Idag har lag legat länge i sängen med en påse godis hihi, trött tjej var jag. Igår kom bejb hem och vi gjorde tacos och tittade på idol sen somnade vi. Sen vakna vi och åt tacos imorse hehe, och sen har vi bara gosat :D Blev förbannad på aragorn som råkade bajsa utanför lådan? idiot, men han är en sötnos, han vet väl bara inte vart han har röven!

Nu ska vi ut i det fina vädret och ta en promenad till affären som ligger 100 meter bort, haha, sen tar vi en pizza påvägen hem, pizzerian ligger ännu närmare. Tar 25 sekunder att gå dit, men detta betyder inte att vi kommer hänga där varje dag förhoppningsvis, dom har inte ens riktig cola.

Och sen är det väl tänkt att jag ska plugga lite, skolan börjar på onsdag igen. Vi går ju bara onsdag-torsdag och vissa fredagar. Skönt, men jobbigt med tenta och muntlig presentation om två veckor.... skitsvårt men jag kommer klara det. SEN vill jag bara avsluta med att jag funderar på att göra ett videoklipp med att jag visar runt lite i lägenheten eftersom det är några som vill se hur den ser ut, hiihihihi kanske gör det idag om jag orkar ladda kameran. NU drar jag HEJHEJ


Freaky like me


HALLÅ. Min radio på mobilen funkar inte så jag hör inte vad för låtar som spelas längre, men jag har en känsla av att dom kommer spela den här låten på mycket nånstans. Läste kommentarer om låten "den har nåt speciellt" HAHA YÄ den låter ju exakt som alla andra såna där låtar. Det är ju kul att lyssna på fest men den är inte annorlunda och den sticker inte ut på nåt sätt alls. Men jag tycker den är mysig på FERRE okii


10 saker


Äntligen torsdag, det betyder att det är fredag imorgon. Ganska uppenbart va? Jag är redan skoltrött, hehe NERÅ men det är mycket min hjärna ska ta in. De flesta på utbildningen har jobbat inom detta område och vet vad dom pratar om. Jag? jag har aldrig jobbat i hela mitt liv, därför gör det mig till den trögaste i gruppen? Men det är inget som jag orkar bry mig om idag för imorgon kommer Jonas och det ska bli skönt att han kommer. Slippa vara ensam, slippa skälla själv på cj för att han pissa på mina kläder imorse (!!!!!!!!!). då var jag förbannad tjej kan jag säga, fast jag förlät han fem minuter efteråt :)

Nu känns det som att jag ska gräva mig en grav och lägga mig där ett tag, iallafall till imorgonbitti. MEN först, en dusch!


Eller först vill jag berätta lite varför jag tycker om min bejb så mycket:

1. Han spelar inte dum, han är korkad på riktigt litegrann, vilket gör han så söt.
2. Han förstår aldrig om jag är ironisk eller inte
3. Han har så dålig musiksmak
4. Han tar hand om mina katter när jag inte gör det
5. Han är bäst på att kramas och gosa
6. Han är en riktig galen kille när vi är ensamma HAHA
7. Han håller mitt hår när jag spyr typ
8. Han bjuder på pizza
9. Han gör bra/konstiga/underliga ljudeffekter
10. Han har sexig klädstil och han erkänner inte att han är smygbrat


På fredag kommer mitt hjärta


ÄNTLIGEN HEMMA, jag kom precis hem från skolan. Slutade fyra, så tog bussen vid fem å nu sitter jag här med en godispåse brevid mig fast jag egentligen borde laga mat(?) Det får bli makaroner å stekt ägg typ, jag har aldrig stekt ägg, hur gör man? Jobbigt läge. JAJA, jag gick upp 05.00 och kom först till skolan, såklart, nervös tjej. Men dom bjöd på varm oboy :) Sen blev det lite information, sen gick jag å några tjejer och åt lunch i stan. Eftermiddagen hade vi mental träning, tränade hjärnan, det var jobbigt MEN roligt. Klassen verkar bra och alla är så trevliga tycker jag, det kommer nog gå bra det här.

HALLÅ svart som SATAN här i lägenheten, har jag inga lampor ELLER?!! Har iallafall två lampor.

NU: laga mat, duscha och se på Sopranos sen sova.
Imorgon: skola
Fredag: BEJB♥ kommer hem och vi ska mysa med tacos :D


Gubben i lådan


Bucky done gun


En liten mysbild på hanna mej och sara från i somras, herregud vad sommaren gick fort. För fort, som alltid. Imorgon drar skolan igång, jobbigt eller roligt, det får vi se. Sen blir det väl att plugga stenhårt tills den 5 november, då åker vi hem till dalarna en sväng för att fira lillasysters 18års dag, det ska vi fira STENHÅRT!! Jag måste även hitta på en skitrolig present och sen en lite mer seriös kanske, men framförallt en ASrolig. YE.

Nu ska jag skölja av min ansiktsmasken, sen ta mig nåt att äta och sen se på Sopranos. Sen ska jag tvinga mig själv att somna tidigt så att jag är utvilad imorgon.


Dancing in the dark




Jag har nyss varit ute på en liten höstpromenad med brusande radio i hörlurarna. Drar snart på mig ansiktsmask och ett litet träningspass hihi. Idag ska syster och Jonas tatuera sig, spännande, jag vill också vara där men SKOLA imorgon, ååh, bussen går 07.00, så jag kommer gå upp runt fem för å hinna, blä. Jag bor ju en bit utanför Kalmar så det tar ett tag att åka med bussen. Och jobbigt att det inte finns ett sånt där titthål i dörren så jag tänker inte öppna om det plingar, fast dom skulle fösöka fixa ett titthål den här veckan kanske, hoppas! Sen kommer dom väl å fixar tvn å målar om väggarna när Jonas är hemma, jag vill inte ha massa gubbar springandes här när jag är ensam.


Just the way you are


Jag kan inte fatta att jag ska klara mig utan min fina kille, eller jo jag fattar väl att jag kommer överleva, MEN ändå. Tror inte vi har varit ifrån varandra såhär länge. länge å länge, fyra dagar eller vad det är, det är ju inte så lång tid. Men jag är van vid att han ligger i sängen å trängs å försöker ligga på rygg och snarka medan jag puttar på han så att han hamnar på sidan för då snarkar man inte hehe. Min bejb. aja, tur är väl att han skulle hem en sväng till för då kan han ta med alla saker som jag glömt! Hur länge man än packar å förbereder sig så glömmer man allting nånting, det ska vara så typiskt. Tror till och med att jag sover på soffan inatt eftersom sängarna står på det där stället där det är en liten skrubb, där det typ finns läskiga saker på nätterna, uhj. Så blir det när man ska se på alla skräckfilmer som finns i hela världen. 

På onsdag börjar skolan så då kan jag öppna min mun igen och prata, men liksom, hela morgondagen ska jag inte säga ett ord eller? Man kan ju inte prata med sig själv, å det känns meningslöst att prata med katterna hela dagen när jag ändå får samma svar "maju". Så jag tänkte väl träna och göra ansiktsmask och mys hela dagen imorgon, sen inte kunna sova för att vara nervös över onsdag, att ta rätt bus, hoppa av på rätt ställe, leta reda på skolan, minnas om jag låste dörren eller ej, fundera på var toaletterna ligger, undra över varför (SUR)grannen inte säger hej, försöka hinna med sista bussen hem som går 5 (ofta det inte går en kvällssbuss, cp), komma på vad jag ska göra resten av mitt liv. 

Nu, se på Sopranos tills Jonas ringer när han kommit hem.   


Heart skipped a beat


Nu har alla åkt hem och jag sitter ensam kvar i lägenheten, vad ska jag hitta på att göra, börjar nog med att se på alla serier som jag har missat i helgen hehe. Känns som jag börjar bli sjuk, perfekt nu när skolan börjar på onsdag eller. Och skaffade mig en busstabell idag, hur fan går bussarna egentligen, helt cptider ju!!!!! Tur att Jonas kommer på fredag hihi inte för att han kan ändra på busstiderna men ändå :D


The Anger


Erase me


Gillar inte att det är så kallt ute, jag kommer absolut att dö när det blir minusgrader. Nu håller vi på att tvätta, eller jag och jonas håller på att lära oss eftersom vi båda är helt efterblivna ungefär. Orka att alla åker hem imorgon, jag vill ha lite sällskap, mina katter kan inte prata så bra.. :( Och på onsdag börjar skolan, lite kul iallafall!


Kattvideo


En liten mysig video på katterna under bilresan ner till Kalmar, dom var nog lite rädda och mot slutet av videon får aragorn nå cpryck HAHA mina kissar


Köttpinnar






SHIT vilken seg dag, orkade knappt kliva upp ur sängen. Men nu har jag ätit god frukost och snart ska vi ut på en liten höstpromenad genom byn här och kika lite hur det ser ut, så jag inte går vilse sen när jag är ensam här.. Imorgon åker alla hem och jag blir ensam här med katterna, men det ska nog gå bra. Jag har dessutom köpt lite köttpinnar till katterna, det är ett slags kattgodis som dom älskar hiihhi vad snäll jag är. Och vi får fortfarande inte igång på tvn!!!!!! ÅÅÅÅÅÅH hejdå


Tre mensbrudar






Då har det mesta kommit upp på väggen iallafall,skönt hehe. Vi åkte in till centrum idag för att shoppa lite, titta lite vart skolan låg fast vi shoppade bara!! Nu ska jag försöka plocka in alla kläder i skåpen, hiihi. Stackars Jonas, han är ensam här med tre mensbrudar :D:D:D glad kille han är eller??! hejdå


Kalmar
















DÅSÅ första dagen i kalmar avklarat! Har plockat lite smått i lägenheten, imorgon blir det att ta tag i dom stora sakerna hihi spännande. Men det verkar bli helt okej, lägenheten var finare och större än jag trodde. Tråkigt nog glömde jag min kamerasladd hemma så jag har lånat systers kamera. Katterna börjar trivas här nu också tror jag, dom har iallafall fått mat och en bajslåda!!! NU ska jag ta en dusch i den nya duschen och sen sova eller nåt, imorgon ska vi handla lite till lägenheten, typ så tvn fungerar YÄE. nu tar jag mig ett glas apelsinjuice FÖR ATT det är absolut det bästa som finns :) saknar alla mina söta vänner redan men det tar vi igen på juldagen TACK å HEJ TAHEJ


RSS 2.0